: 5

Pisos y Casas Baratos a la Venta en Vinaixa (Lleida)

40.000 €

2 €/m²
23.000 m² - -
Casa Compra - Agente Inmobiliario

Casa En venta en Vinaixa

Vinaixa

Casa de camp en finca rústica de 2,6 hectarees.<br>Casa d’uns 40 m2, amb dues plantes, planta primera: cuina-menjador i planta segona: habitació-despatx. Un bany a reformar a l’exterior. La casa es totalment de pedra, tant interior com exterior i convinada amb fusta<br>La finca està situada a uns 3 km de Vinaixa (les Garrigues) i propera a les Borges Blanques.<br>Ideal per a families que busquin tranquilitat i poder cultivar la terra, oliveres o fer hort.<br>No hi ha llum eléctrica, però hi ha un aerogenerador i està tot preparat per a un generador elèctric, hi ha dues depuradores per a les aigues. L’aigua es d’aprofitament d’aigua de la pluja, que s’acumula en una sisterna de 5000 litres aproximadament.<br>El paratge es molt tranquil si un disfruta estant al camp.<br>Información i visites sense compromís<br>Preu: 40.000 e<br>possibilitat també de lloguer amb opció de compra. pregunteu condicions.

Oportunidad

49.900 €

62.000 €
199 m² 4 -
Casa Compra - Banco

Casa o Chalet en venta en VINAIXA (Lleida) Ball 6

Vinaixa

Casa preparada para dos viviendas de 2 dormitorios a reformar totalmente, en Vinaxia (Lleida). Posibilidad de financiación de 100%

85.000 €

230 €/m²
370 m² 4 1
Casa Compra - Agente Inmobiliario

GRAN CASA DE PIEDRA ESQUINERA DE 370 M2 A REFORMAR EN SU INTERIOR CON PATIO DE 80 M2

Vinaixa

Gran casa esquinera a 3 luces en venta con fachada de piedra en perfecto estado con unos 370 M2 construidos repartido en bajos +1ª planta + buhardilla con terraza de unos 40 M2 y con un patio trasero de unos 85 M2 con amplia puerta para entrar vehículos. La vivienda en su interior es para reformarla integralmente ( no es habitable ) aunque su estructura esta bien, se encuentra en el centro histórico de Vinaixa población tranquila con servicios mínimos de comercio. Entidad bancaria , colegios y estación de Renfe. La vivienda se distribuye en su parte baja con almacén de unos 90 M2 con acceso al patio trasero, por una amplia escalera se accede a la primera planta se encuentra 4 dormitorios comedor cocina y baño para reformar integralmente. Y subimos a la buhardilla con 2 estancias altos techos con salida a un cubierto y terraza. La fachada se encuentra en perfecto estado con fachada de piedra. Ideal para las personas que quiera hacerse su vivienda a sus necesidades y con la distribución que prefiera. Ocasión.

110.000 €

231 €/m²
476 m² 4 3
Casa Compra - Agente Inmobiliario

En venda casa a Vinaixa de Les Garrigues.

Vinaixa

Es ven aquesta casa situada a la carretera de Lleida de Vinaixa, tenint a prop el col·legi, les piscines municipals i moltes coses més.<br>Es tracta d'una casa de 476 metres construïts, i es distribueix de la següent manera.<br>A la planta baixa hi ha un rebedor, el garatge on hi ha un petit taller amb maquinària i un taller de costura on hi ha també la rentadora.<br>A la primera planta hi ha una sala d'estar, 2 habitacions, 1 bany, 1 menjador, la cuina amb sortida a una petita terrassa, i una sala d'estar/ menjador molt gran, on es pot accedir a un altre petit taller de costura, i una habitació que es fa servir de traster.<br>A la segona planta hi trobem 2 habitacions, 1 bany i un balcó.<br>El preu és de 110.000 €<br><br>Per qualsevol dubte, contacteu-nos!<br>

135.000 €

1.023 €/m²
132 m² 4 2
Casa Compra - Agente Inmobiliario

Casa En venta en Vinaixa

Vinaixa

Casa adossada de 132 m2 de superficie en venda a Vinaixa. Composta per planta baixa on hi trobem; el garatge per a un cotxe, menjador, cuina, bany i jardí on dona al altre carrer. Primera planta; quatre habitacions exteriors, bany i terrassa.