: 3

Pisos y Casas Baratos a la Venta en La Granadella (Lleida)

24.840 €

143 €/m²
174 m² 2 -
Casa Compra - Banco

Casa o Chalet en venta en LA GRANADELLA (Lleida) LA CUESTA 3

La Granadella

Casa unifamiliar adosada en el tranquilo municipio de La Granadella (Lleida).Se encuentra en una zona productora de aceite llamada las Garrigas. En los bajos hay unos arcos de piedra natural y una zona para bodega y despensa.

80.000 €

227 €/m²
352 m² 5 1
Unifamiliar Pareada Compra - Agente Inmobiliario

Unifamiliar adosada - Granadella, La

La Granadella

Casa al nucli de La Granadella a rehabilitar de 405m2. Planta baixa amb entrada a la vivenda i magatzem. Primera planta amb 190m2 i segona planta de 170 m2. Actualment té un bany complert, cuina i rebost , 5 habitacions i altres estances. Tota la planta de la casa té un soterrani, com a celler o magatzem.

122.000 €

678 €/m²
180 m² 3 2
Casa Compra - Agente Inmobiliario

Casa En venta en La Granadella

La Granadella

Casa Unifamiliar seminueva, a la població de la Granadella, a les Garrigues, en un entorn amb paratges naturals protegits com el conegut Coll de Bovera amb les millors vistes de la comarca i famosa per tenir les nits d'estiu més suaus gràcies a la brisa de Marinada. L'habitatge es composa de 1 plantes a nivell del carrer: amb 3 dormitoris, 2 banys (amb banyera i dutxa), cuina àmplia totalment exterior, saló menjador amb sortida a balcó (molt bones vistes), armari encastat en el distribuïdor dels dormitoris i un petit celler sota el buit d'escala que accedeix a la planta inferior. La planta inferior es compon d'una sala de 15 m2 + una sala de 22 m2 + un garatge per a 2 cotxes, tot això amb accés a un terreny-jardí d'uns 215 m2. Aquesta planta inferior és totalment exterior, accedint tant des de la planta superior d'habitatge, com pel carrer de la part posterior a través de la reixa automàtica. Disposa de calefacció individual, finestres d'alumini lacat amb vidre de cambra i mosquiteres. ÉS MOLT LLUMINOSA I AMB BONES VISTES.