: 2

Pisos y Casas Baratos a la Venta en Castellar de la Ribera (Lleida)

300.000 €

1.200 €/m²
250 m² - -
Casa Compra - Agente Inmobiliario

Finca rústica en venta, con 5 Ha de terreno de cultivo (secano) y Casa - Masia a reformar, en el Solsonès

Castellar de la Ribera

Finca rústica en venta, situada en el municipio de Castellar de la Ribera (a 10-15 min de Solsona), con 5 Ha de terreno de cultivo (secano) y casa - masia grande de dos plantas de unos 250 m2 construidos; tambien se inluyen 2 cobertizos: un corral de ovino de unos 100 m2 y un pajar de unos 50 m2. Linias de luz y agua cercanas a la finca (la casa no dispone de las acometidas pero sí dispone de pozo natural de agua). Acceso con camino asfaltado hasta la masia.

300.000 €

1.200 €/m²
250 m² - -
Casa Compra - Agente Inmobiliario

Finca rústica en venda, amb Casa - Masia a reformar i 5 Ha de terreny de cultiu (secà), a Castellar de la Ribera (Solsonès)

Castellar de la Ribera

Finca rústica en venda, situada al municipi de Castellar de la Ribera (a 10-15 min de Solsona), amb 5 Ha de terreny de cultiu (secà) i casa - masia gran de dues plantes d´uns 250 m2 construïts, d'origen medieval i construïda damunt d'una codinera, ha sofert diverses ampliacions al llarg del temps. Originàriament fou una torre de guàrdia, d'ací que també sigui anomenada el Castell del Llor (o Llort); també inclou 3 coberts (algun d´ells ja reformat i en bon estat). Pou natural d´aigua. Linies de llum i aigua existents (la finca disposa de les escomeses fins a peu de casa, pero no té contadors). Accés amb camí asflatat fins a peu de casa.