Compra Unifamiliar en Sils

Chalet / Torre - Sils

275 m²
4
1
1.182 €/m²

Descripción

Habitatge de 3 plantes situada en la Urb. King Park. Aquesta casa de 276m2 construïts sobre una parcel·la de 995 m², amb ampli espai i comoditat per a satisfer les necessitats de tota la família.
A l'entrada de la propietat trobem garatge per a capacitat d'un vehicle, una cuina equipada i un bany complet amb plat de dutxa. Accedim pel garatge a una escala interior, donant-nos pas a la planta principal amb un ampli rebedor, un menjador lluminós, dues habitacions dobles, cuina equipada amb sortida a un preciós porxo que dona a la part posterior de la parcel·la i un bany complet amb plat de dutxa. En la planta superior disposa d'una habitació amb vestidor, un bany complet amb banyera i plat de dutxa, una zona d'oci / despatx, i una preciosa terrassa amb vistes al Montseny.
En l'exterior de l'habitatge trobem zona de barbacoa amb un traster i bany, espai per hort o per construir una piscina.
Disposa de mosquiteras, finestres d'alumini, calefacció de gas-ciutat i totes les comoditats que et pot donar un habitatge.
* En compliment de la llei 32917 del 13 de febrer de 2018 del CODIC CIVIL DE CATALUNYA, pel qual s'aprova el Reglament d'Informació al Consumidor en la compravenda i arrendament d'habitatges a CATALUNYA, s'informa el client que les despeses notarials, registrals i impostos que li siguin aplicable ( ITP o IVA AJD ) i altres despeses inherents a la compravenda no estan inclosos en el preu.

traducir

Trovimap ID: 523290-36906250
Ref. Agencia: CSILGIR3

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2004

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

IMMO B-GIL REAL REALESTATE AGENCY

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones