Compra Unifamiliar en Llevant, Tarragona

Chalet / Torre - Tarragona

165 m²
4
1
3.152 €/m²

Descripción

Imagina't despertar cada matí en aquesta impressionant propietat de 172m2 construïts en una àmplia parcel·la de 3007,40m2. Amb un extens jardí d'aproximadament 2800m2, tindràs l'espai i la tranquil·litat que els teus fills necessiten per jugar i explorar a l'aire lliure. A més, amb la seva espectacular zona de piscina de 85m2 completament enrajolada, podràs organitzar els millors moments de diversió i relaxació sota el càlid sol.

Aquest xalet de 2 plantes compta amb 4 espaioses habitacions i 5 banys, cosa que garanteix que tots els membres de la teva família tinguin el seu propi espai privat. Les dues terrasses us brindaran l'oportunitat de gaudir de les vistes i de les càlides nits d'estiu, mentre que el menjador exterior d'estiu es convertirà en el lloc perfecte per a reunions i sopars a l'aire lliure.

Construït el 1976, aquest immoble ha estat acuradament mantingut al llarg dels anys. Els terra de gres i la fusteria exterior de fusta li atorguen un encant i calidesa únics. No et preocupis per l'hivern, ja que la calefacció per radiadors de gas mantindrà la casa acollidora fins i tot en les nits més fredes o, si ho prefereixes, sempre pots encendre la llar de foc.

La ubicació daquest xalet independent és senzillament immillorable. Situat en una zona tranquil·la de Boscos de Tarragona i a només 1km de la Platja Llarga. Imagina les tardes d'estiu gaudint del sol i el mar amb la teva família a pocs minuts de casa teva.





traducir

Trovimap ID: 521848-36910434
Ref. Agencia: 2126

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1976

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

REUS 3000, SL - JOAN CASTELLVI AGUIRREAMALLOA

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones