Compra Piso en Calle Merce, 15, Casc Antic, Tarragona

Piso - Tarragona

35 m²
4
1
2.143 €/m²

Descripción


Si tu també ets dels que creuen que el valor de les coses es mesura en la qualitat i no en la quantitat, de ben segur que aquest loft fa per tu! I és que, si ets un amant del minimalisme més modernista sense deixar de banda la importància històrica de la ciutat de Tarragona, et presentem la llar ideal que agrupa tots dos àmbits.
L’habitatge en qüestió destaca per oferir un espai en excel·lents condicions i un excel·lent pis per a inversors que no et deixarà indiferent. La seva estètica càlida i actual, molt ben aconseguida gràcies a una reforma acabada d’enllestir, reconverteix de manera agradable i moderna aquesta llar amb construcció datada de l’any 1840. Qui ho diria!

I això només vol dir una cosa: que la seva localització al Carrer Mare de Déu de la Mercè ens transporta fins al cor de Tarragona, al bell mig de la part alta de la ciutat. L’històric Portal de Sant Antoni o l’esplèndida Casa Canals seran els teus nous veïns!

De portes endins hi trobem un encantador loft de 28m² de superfície construïda que garanteix un ampli ventall de comoditats, dotat d’instal·lació de sistema d’alarma, aire condicionat per splits i terres de parquet.

La seva cuina office, per molt que compti amb un espai reduït, no renuncia a cap electrodomèstic! I és que es presenta totalment equipada amb forn, nevera vintage, microones entre d’altres elements de gran practicitat.

De manera adjacent hi trobem una tauleta on gaudir dels àpats així com un sofà llit i un armari, els quals gaudeixen de l’abundant lluminositat provinent d’un gran finestral. Aquest dona accés a un petit balcó amb vistes a la Plaça de Carles Llorach. Més cèntric impossible!
Les estances finalitzen amb una sala de bany independent i parcialment enrajolada, la qual disposa de finestra, pica amb mirall i calaixeres i un plat de dutxa.


De vegades, menys és més! I aquesta és sens dubte una gran oportunitat de renunciar a voler sempre més quantitat i començar a enfocar-nos en la idea que, el que realment és important, és la qualitat. Contacta’ns i t’ampliarem la informació!

traducir

Trovimap ID: 521848-36886508
Ref. Agencia: 2135

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1840

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

REUS 3000, SL - JOAN CASTELLVI AGUIRREAMALLOA

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones