Compra Unifamiliar en Finestrat

Chalet / Torre - Finestrat

240 m²
4
1
2.708 €/m²

Descripción

We stellen u voor aan een statig vakantieverblijf in ontwikkeling in de schilderachtige heuvels van Finestrat, in de buurt van Benidorm, waar een eigentijdse stijl samengaat met uitzicht op de zee en de bergen. Deze recent gebouwde villa's liggen in een omheinde gemeenschap en geven de essentie van geraffineerd wonen perfect weer.
Met drie ruime slaapkamers en drie goed doordachte badkamers biedt elke villa de ideale balans tussen luxe en gezelligheid. De moderne afwerkingen in de open woonruimtes zorgen voor een sfeer van tijdloze elegantie. Het weidse uitzicht op de blauwe Middellandse Zee wordt weerspiegeld door ramen van vloer tot plafond, waardoor natuurlijk licht in elk deel van het huis binnenstroomt.
Betreed uw persoonlijke paradijs als u naar buiten stapt naar de keurig onderhouden tuin, een rustig oase dat perfect harmonieert met de omgeving.
Het aantrekkelijke zwembadgedeelte, waar u kunt ontspannen en genieten van het onbelemmerde uitzicht op de zee, is het middelpunt van deze woningen.
Ervaar de ideale samensmelting van modern wonen, weidse uitzichten en rustig wonen aan de kust in deze privéwijk. Contacteer ons voor een bezoek of meer advies.

traducir

Trovimap ID: 521602-36498424
Ref. Agencia: CFINREY101

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2024

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Otros

Obra Nueva

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones