Compra Piso en Denia

Apartamento - Denia

84 m²
4
1
3.226 €/m²

Descripción

In het centrum van Denia wacht u een nieuw tijdperk van elegant wonen, waar ultramoderne stijl en ongeëvenaard gemak samenkomen. Met een uitstekende balans van comfort, stijl en voorzieningen zet dit project een nieuwe standaard voor modern wonen aan de kust. Het project bestaat uit een gelimiteerde reeks gloednieuwe appartementen.
Met deze fraai ontworpen appartementen met drie slaapkamers en twee badkamers kunt u in luxe leven. Elke woning heeft een doordachte architectuur, met ruime interieurs versierd met luxe details. Deze appartementen zijn echt een heerlijke plek om zich thuis te voelen vanwege de uitnodigende sfeer die gecreëerd wordt door de overvloed aan natuurlijk licht.
Geniet van de eersteklas voorzieningen waarmee dit project zich onderscheidt van andere. Geniet van luxe bij het zwembad, waar rustige avonden plaatsmaken voor zonovergoten dagen. Houd een gezonde levensstijl vol in de modernste fitnessruimte, ideaal voor mensen die veel waarde hechten aan welzijn. De sociale club biedt een levendige omgeving voor bewoners om tot rust te komen, te socialiseren en levenslange herinneringen te maken.
Geniet van het grootste gemak met veilig ondergronds parkeren. Deze weloverwogen toevoeging garandeert elke keer weer een probleemloze terugkeer en biedt bewoners en hun gasten comfort en veiligheid. Dicht bij het centrum van Denia: Profiteer ervan om in het hart van de stad te zijn, waar alle bruisende energie van Denia direct voor uw deur ligt. Alles wat u nodig hebt i

traducir

Trovimap ID: 521602-36498389
Ref. Agencia: ADENDE 64

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

-

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si
  • Tipo de piscina:
    Piscina

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones