Compra Piso en Denia

Apartamento - Denia

78 m²
4
1
3.731 €/m²

Descripción

Modern wonen in Denia - een spectaculaire toevoeging aan de skyline van de stad! Onze gloednieuwe appartementen liggen in het hart van deze bruisende kustplaats en herdefiniëren luxe en verfijning.
Ontdek een harmonieuze mix van hedendaags design en comfort. Met grote ramen die het prachtige zonlicht en de zeebries van Denia uitnodigen, creëren deze appartementen een luchtige, open sfeer die past bij de levensstijl aan de kust.
Geniet van het gemak van ultramoderne voorzieningen, waaronder een fitnesscentrum, dakterras met panoramisch uitzicht en een stijlvolle gemeenschappelijke lounge voor sociale bijeenkomsten. Onze toewijding aan kwaliteit gaat verder dan uw eigendom, want de omliggende buurt biedt een overvloed aan eet-, winkel- en amusementsmogelijkheden op slechts enkele ogenblikken afstand.
Of u nu op zoek bent naar een rustgevend toevluchtsoord of een stedelijke ontsnapping, onze nieuwe appartementen in Denia bieden het perfecte canvas voor uw ideale levensstijl. Verhoog uw woonervaring op deze toplocatie, waar luxe en kustcharme elkaar ontmoeten. Welkom thuis in de belichaming van het beste leven in Denia!

traducir

Trovimap ID: 521602-36498386
Ref. Agencia: ADEND'A61

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2024

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Otros

Obra Nueva

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones