Compra Unifamiliar en Calpe/calp

Chalet / Torre - Calpe/Calp

130 m²
4
1
5.285 €/m²

Descripción

Dit prachtige project BERNIA ligt in de serene wijk Empedrola, een rustige woonwijk die naadloos aansluit op het hart van Calpe, waar alle essentiële diensten en gemakken op slechts 10 minuten rijden liggen.
Met een heerlijke zuidwestelijke oriëntatie en een betoverend panoramisch uitzicht op de bergen Oltá en Bernia ligt deze residentie in een vredige enclave die rust en ontspanning belooft voor haar toekomstige bewoners. Het project kan worden overgedragen naar een ander ontwerp "OLTA" met dezelfde verkoopprijs.
Upgrade naar BERNIA ELITE presenteert drie ruime tweepersoonsslaapkamers, elk met een en-suite indeling - één gunstig gelegen op de begane grond en de andere twee op de bovenverdieping. De ruime woonkamer, naadloos geïntegreerd met een moderne open keuken, opent naar een buitencarport en een adembenemend overloopzwembad - een toevluchtsoord om te genieten van het prachtige weer van Calpe en het schilderachtige uitzicht op de bergen. Met een opgewaardeerde grootte tot 241 m2 is deze residentie geprijsd op 895.000 euro.
Dit project biedt klanten de unieke mogelijkheid om het ontwerp aan te passen aan hun individuele voorkeuren, zodat hun droomhuis een persoonlijk tintje krijgt. Neem contact met ons op voor meer advies en details over dit nieuwe project!

traducir

Trovimap ID: 521602-36498377
Ref. Agencia: FL10048F

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2024

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Otros

Obra Nueva

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones