Compra Unifamiliar en Calpe/calp

Chalet / Torre - Calpe/Calp

128 m²
4
1
5.383 €/m²

Descripción

Dit prachtige project is gelegen in Gran Sol, een rustige maar goed verbonden woonwijk in Calpe, met alle diensten en voorzieningen op slechts 5 minuten rijden.
Met een prachtige oriëntatie op het zuiden en panoramisch uitzicht, ligt dit huis aan een doodlopende weg met een volledig vlak perceel. Het project biedt klanten de mogelijkheid om de woning aan hun voorkeuren aan te passen.
GRAN SOL PLUS heeft een ontwerp op twee niveaus met 3 en-suite slaapkamers en een gastentoilet. De moderne en mooie indeling omvat een ruime open keuken die overloopt in de woonkamer, met directe toegang tot een terras. Een charmante woonkamer komt uit op een terras van 48m2 met een indrukwekkend overloopzwembad en een prachtig uitzicht op de Peñón Ifach en de zee. Op de hoofdverdieping vindt u ook de hoofdslaapkamer en-suite met open uitzicht op de rots en de zee.
Op de benedenverdieping vindt u de andere twee en-suite slaapkamers met directe toegang tot een privétuin, die gemak biedt voor gasten of eventueel gebruikt kan worden als kantoor.

traducir

Trovimap ID: 521602-36498375
Ref. Agencia: FL10049F

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2023

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Otros

Obra Nueva

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones