Compra Piso en Calle De Garcilaso, 100, Sant Andreu / La Sagrera, Barcelona

Piso - Barcelona

82 m²
4
1
3.415 €/m²

Descripción

ACOLLIDOR PIS EN VENDA

El primer pis al carrer Garcilaso de Barcelona, ??amb 82 m2, té una distribució pràctica i còmoda per a una vida familiar.

En entrar, et rebrà un rebedor que dóna pas a una habitació amb sortida a celobert, ideal per destinar-la com a despatx, sala d'estar o fins i tot un dormitori addicional.

Avançant pel passadís, et trobaràs amb un lavabo que ofereix comoditat per a les visites. La cuina, ubicada estratègicament, compta amb sortida a galeria interior.

Al final del passadís, et rebrà el menjador acollidor, que compta amb sortida a un balcó. Aquest lloc serà el centre de trobada de la família i els amics per gaudir de menjars i moments especials junts.

Des del menjador, accediràs a dues habitacions més. Una habitació doble que dóna al C/Garcilaso, perfecta per als amos de la casa, oferint amplitud i confort. L'habitació senzilla que dóna a celobert, ideal per a un nen o com a espai d'emmagatzematge addicional. I, finalment, un bany complet que servirà per cobrir les necessitats d'higiene dels residents i les visites.

El pis, encara que necessita algunes actualitzacions, ofereix una base sòlida per entrar a viure immediatament i fer les millores de mica en mica segons les teves necessitats i preferències. La distribució versàtil i la ubicació en una zona tranquil·la de Barcelona el converteixen en una opció atractiva per establir una llar acollidora i funcional.

traducir

Trovimap ID: 521227-36845381
Ref. Agencia: 1036

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1978

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones