Compra Unifamiliar Pareada en Vidreres

Unifamiliar aislada - Vidreres

116 m²
4
1
3.190 €/m²

Descripción

Benvinguts al vostre futur oasi de tranquil·litat a Vidreres! Aquesta vila amb grans finestrals i acabats de alta qualitat, situada a la prestigiosa urbanització Els Salzes, us ofereix una oportunitat única per invertir en un destí de somni.

Imagineu-vos despertar cada matí amb el cant dels ocells i l'aroma fresc de la natura que envolta la vostra llar. Aquesta encantadora vila d'una sola planta us ofereix el confort i la comoditat que cerqueu, amb un toc d'elegància mediterrània a només 15 minuts en cotxe de la platja de Lloret de Mar.

Amb una piscina privada que resplendeix sota el sol, un bonic jardí i una zona de barbacoa perfecta per gaudir a l'aire lliure. Gaudiu de la pau i la serenitat que només una ubicació tranquil·la amb parc i zona verda pot oferir.

A l'interior, amb sostres alts, descobrireu 3 habitacions dobles, 2 banys, un ampli saló amb llar de foc, 2 porxos coberts, un safareig amb pica i una cuina totalment equipada on podeu donar llibertat a la vostra creativitat culinària.

La vila també disposa d'un garatge, traster i un dipòsit d'aigua potable en cas de sequera.

A més, aquesta propietat està llesta per ajudar-vos a generar ingressos addicionals. Amb la possibilitat d'obtenir una llicència turística per a lloguer vacacional, podeu maximitzar el seu potencial d'inversió. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix per a més informació i comenceu a viure la vida que sempre heu desitjat!

traducir

Trovimap ID: 520784-37020843
Ref. Agencia: UVIDTUR15

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2001

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones