Compra Unifamiliar Pareada en Urbanización La Riviera, Lloret De Mar

Unifamiliar aislada - Lloret de Mar

294 m²
4
1
6.718 €/m²

Descripción

Benvinguts al refugi de vacances perfecte! Situades a la prestigiosa urbanització de La Riviera a Lloret de Mar, aquestes dues esplèndides vil·les us ofereixen no només una, sinó dues increïbles oportunitats d'inversió!

Submergeix-te en l'elegància costanera mentre gaudeixes de les impressionants vistes al mar Mediterrani des de qualsevol de les 2 piscines privades, oferint-vos un oasi de tranquil·litat i luxe. Però això no és tot! Aquestes 2 vil·les comparteixen una meravellosa pista de tennis per jugar partits en família o amb amics.

Vila 1: 6 habitacions, 3 banys, saló, menjador, cuina oberta, terrassa, garatge per a 2 cotxes
Vila 2: 6 habitacions, 4 banys, saló, menjador, cuina oberta, terrassa

Totes dues propietats disposen de piscina privada i zona de barbacoa. A més, han estat cuidadosament renovades per oferir-vos un estil de vida modern i confortable. Disposen de calefacció i aire condicionat perquè us sentiu còmodes durant tot l'any.

Aquestes vil·les estan dissenyades per a deleitar-vos amb la seva lluminositat i amplitud, creant un ambient acollidor que us farà sentir com a casa des del primer moment.

I el millor de tot és que aquestes vil·les compten amb llicència turística! Per tant, suposa una oportunitat de generar ingressos addicionals a través del pròsper mercat de lloguer vacacional de la Costa Brava! Converteix aquestes joies en les vostres pròpies fonts d'ingressos mentre gaudeixes de l'estil de vida mediterrani que tant desitgeu!

traducir

Trovimap ID: 520784-37020839
Ref. Agencia: ULLODEL14

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1979

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones