Compra Unifamiliar Pareada en Roca Grossa, Lloret De Mar

Unifamiliar aislada - Lloret de Mar

200 m²
4
1
3.700 €/m²

Descripción

Aquesta excepcional vila et espera a la urbanització de Roca Grossa a Lloret de Mar! És perfecta per entrar a viure o bé podria ser el teu proper èxit d'inversió. La seva combinació d'elegància i funcionalitat t'ofereix una oportunitat única d'obtenir ingressos passius.

Amb una piscina privada i jacuzzi amb vistes al mar, jardí, terrassa i zona de barbacoa, aquesta propietat està dissenyada per atreure els turistes més exigents. Amb tres plantes, quatre habitacions, quatre banys, una cuina oberta i dos salons, aquesta vila ofereix un espai generós i una distribució intel·ligent.

El millor de tot és que aquesta vila compta amb una llicència turística en regla, la qual cosa la converteix en una opció ideal per al mercat de lloguer vacacional. Amb la creixent demanda d'allotjaments de luxe durant la temporada estival, aquesta propietat promet brindar-te un retorn d'inversió atractiu i constant.

Aprofita aquesta oportunitat per diversificar la teva cartera d'inversions i assegurar un flux d'ingressos passius. Contacta'ns avui mateix per obtenir més informació i començar a maximitzar el teu retorn d'inversió en el pròsper mercat immobiliari d'Espanya!

traducir

Trovimap ID: 520784-36910413
Ref. Agencia: ULLOTRA12

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1986

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones