Compra Unifamiliar Pareada en Maçanet De La Selva

Unifamiliar aislada - Maçanet de La Selva

200 m²
4
1
2.225 €/m²

Descripción

El teu oasi d'inversió a la Costa Brava! Aquesta espectacular villa al tranquil barri de Mas Altaba a Maçanet de la Selva et brinda l'oportunitat de ser propietari no només d'una propietat excepcional, sinó també d'una inversió turística lucrativa.

Submergeix-te a la bellesa de la natura que envolta aquesta propietat amb la seva piscina privada, jardí i zona de barbacoa. Gaudeix de vistes desafacades al bosc que et proporcionaran una sensació de connexió amb la natura.

La villa, inundada de llum natural, es compon d'una planta principal amb sala-menjador, cuina totalment equipada, 3 habitacions, un bany complet i una sala polivalent que podria convertir-se en el teu segon saló. La planta superior alberga 3 habitacions dobles, una amb bany en suite i accés a una terrassa privada, i un altre bany complet.

Relaxa't amb total tranquil·litat gràcies a la piscina amb tanca protectora per a nens, una àmplia zona exterior perfecta per a activitats a l'aire lliure i un parc infantil. A més, compta amb un garatge amb espai per a dos cotxes.

Aquesta vila disposa de llicència turística, permetent-te aprofitar al màxim el seu potencial com a inversió vacacional. Ja sigui per atreure turistes internacionals o per gaudir-ne localment, aquesta propietat ofereix un sense fi de possibilitats.

No perdis l'oportunitat d'invertir a la Costa Brava! Contacta'ns ara i fes d'aquesta villa el teu proper somni fet realitat.

traducir

Trovimap ID: 520784-36663018
Ref. Agencia: UMACMIG8

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2006

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones