Compra Piso en Manresa

FINCA SENYORIAL 5 HABITACIONS ZONA CTRA. DE VIC

152 m²
4
1
2.105 €/m²

Descripción


Quan et trobes davant de fotografies d'habitatges amb una aura senyorial, amb estances impressionants i detalls que et deixen sense alè, no pots evitar imaginar com seria viure en un lloc tan excepcional. Vius envoltat d'elements arquitectònics clàssics, amb espais oberts, sostres alts i detalls ornamentats que criden l'atenció. Aquesta experiència és única i ara tens l'oportunitat de fer-la teva. Situada a la zona cèntrica, la Casa Bosch és una autèntica joia neoclàssica del segle XIX, amb una façana, escala i finestres protegides pel Patrimoni Històric de la ciutat.

Aquest habitatge de 152 m2 ha estat completament renovat amb la finalitat de proporcionar-te el màxim confort, qualitat i disseny. La immensa sala d'estar amb una clàssica llar de foc et dóna la benvinguda, mentre que la cuina oberta, equipada amb els millors electrodomèstics integrats de la marca danesa KVIK, és ideal per als amants de la cuina. Tots els elements ornamentals originals han estat meticulosament restaurats per preservar el seu encant històric.

Aquesta residència disposa de quatre habitacions dobles, totes amb accés a una terrassa coberta que ofereix una gran quantitat de llum natural i total intimitat. També compta amb tres banys complets i una habitació addicional que pot ser utilitzada com a despatx o vestidor. Els terres conserven el seu encant original amb rajoles hidràuliques i parquet en espiga Masterpieces FAUS.

El sistema de calefacció, format per radiadors originals de ferro fos i una nova caldera FERROLI, garanteix una temperatura confortable durant tot l'any. A més, la propietat està equipada amb aire condicionat i persianes DOMÒTICA per al teu confort i comoditat.

L'ascensor de disseny de vidre ofereix un contrast impressionant amb l'arquitectura clàssica de l'edifici, destacant la seva modernitat i elegància. Aquest pis és una oportunitat única per a la teva família, oferint una combinació perfecta entre espai, qualitat i història.

No deixis escapar aquesta oportunitat d'adquirir un trosset d'història urbana. Les despeses i impostos de la compra estan a part.

traducir

Trovimap ID: 520089-36906936
Ref. Agencia: APIALIA 0618

Características

Tipo

Planta

0

Año de construcción

1891

Certificado energético

Características interiores

  • Sistema de refrigeración:
    Aire Acondicionado
  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Otros

Terraza
Balcon

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones