Compra Dúplex en Calle De Beethoven, Can Aurell, Terrassa

Dúplex - Terrassa

135 m²
4
1
2.374 €/m²

Descripción

En col·laboració amb MILCLAUS Real Estate presentem aquest magnífic dúplex de 155m² construïts amb 3 habitacions dobles, 2 banys, cuina independent, sala lluminosa amb balcó, àmplia terrassa amb vistes i plaça de pàrquing. Propietat en excel·lent estat de conservació, amb accés al pàrquing per ascensor.

En entrar, es troba un ampli rebedor amb una porta blindada. A l'esquerra, un bany de servei de 4,65m² amb àmplia dutxa. A la dreta, l'escala al pis superior. A la primera planta, una habitació doble de 14,75m² amb finestra exterior, seguida d'una cuina independent de 11,05m² amb accés al menjador i al balcó de 6m². La sala de 26,20m² té aire condicionat i bomba de calor.

En pujar l'escala, trobem un distribuïdor ampli de 10,85m², ideal per a un petit despatx. A l'esquerra, la 2a habitació doble de 12,95m² amb vestidor. A l'altre costat, la gran habitació principal tipus suite de 17m² amb vestidor i un luxós bany de 6m² amb marbre travertí i banyera hidromassatge. Des d'aquesta habitació, s'accedeix a una enorme terrassa de 33m² amb vistes a la ciutat i la muntanya de Sant Llorenç del Munt (la Mola).

Orientació sud-est que proporciona una lluminositat envejable. La ubicació és cèntrica, amb serveis propers com la mútua de Terrassa a 650m, el parc de St. Jordi a 350m, i el Mercat de la Independència i l'Ajuntament de Terrassa a 900m. No dubti a sol·licitar més informació i visitar aquest dúplex únic a la zona.

traducir

Trovimap ID: 518734-36943402
Ref. Agencia: DTERDE 109

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2002

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

ECOALITY HOMES, SLU - SANZ ALVAREZ, RODRIGO

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones