Compra Piso en La Fosca, Palamos

Apartamento - Palamos

48 m²
4
1
3.438 €/m²

Descripción

Aquest encantador apartament ofereix un espai confortable i atractiu que combina una habitació doble acollidora, un ampli menjador-estar amb accés a una generosa terrassa que brinda vistes impressionants del mar, una cuina independent i un bany renovat. A més, compta amb l'avantatge de disposar d'aparcament.

L'edifici es troba en un bon estat de conservació. El saló principal ofereix un espai acollidor, mentre que l'habitació doble és àmplia i còmoda.

Aquest apartament es lliura completament moblat i disposa d'un pràctic safareig. Els terres són de gres, les finestres tenen doble vidre i marcs d'alumini. Les portes interiors són de fusta, i les persianes proporcionen privacitat i la capacitat d'ajustar la llum al teu gust.

Ubicat en una zona tranquil·la a només 1 quilòmetre del centre de la ciutat, aquest apartament ofereix fàcil accés a supermercats, restaurants i parades d'autobús. L'entorn és tranquil i el seu valor comercial és excepcional gràcies a les vistes al mar i la lluminositat que el caracteritza.

Aquest apartament també es presenta com una excel·lent inversió per a aquells que busquen una opció segura per a lloguer, temporal o permanent.

En resum, aquesta propietat representa una oportunitat excepcional per gaudir d'un espai acollidor en una ubicació privilegiada que ofereix comoditat i vistes panoràmiques al mar.

traducir

Trovimap ID: 516903-36038472
Ref. Agencia: APALSAN20

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1988

Certificado energético

-

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

PINA ROSEAN, EDUARD

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones