Compra Piso en La Fosca, Palamos

Apartamento - Palamos

48 m²
4
1
3.438 €/m²

Descripción

Aquest encantador apartament ofereix un espai confortable i atractiu que combina una habitació doble acollidora, un ampli menjador-estar amb accés a una generosa terrassa que brinda vistes impressionants del mar, una cuina independent i un bany renovat. A més, compta amb l'avantatge de disposar d'aparcament.

L'edifici es troba en un bon estat de conservació. El saló principal ofereix un espai acollidor, mentre que l'habitació doble és àmplia i còmoda.

Aquest apartament es lliura completament moblat i disposa d'un pràctic safareig. Els terres són de gres, les finestres tenen doble vidre i marcs d'alumini. Les portes interiors són de fusta, i les persianes proporcionen privacitat i la capacitat d'ajustar la llum al teu gust.

Ubicat en una zona tranquil·la a només 1 quilòmetre del centre de la ciutat, aquest apartament ofereix fàcil accés a supermercats, restaurants i parades d'autobús. L'entorn és tranquil i el seu valor comercial és excepcional gràcies a les vistes al mar i la lluminositat que el caracteritza.

Aquest apartament també es presenta com una excel·lent inversió per a aquells que busquen una opció segura per a lloguer, temporal o permanent.

En resum, aquesta propietat representa una oportunitat excepcional per gaudir d'un espai acollidor en una ubicació privilegiada que ofereix comoditat i vistes panoràmiques al mar.

traducir

Trovimap ID: 516903-36038472
Ref. Agencia: APALSAN20

Características

Tipo

Piso

Planta

-

Año de construcción

1988

Certificado energético

-

Popularidad

Última actualización

09 nov. 2023

Días en el mercado

330

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

PINA ROSEAN, EDUARD

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA