Compra Parking en Paseo De La Generalitat, Remei, Vic

Plaza de aparcamiento - Vic

25 m²
4
1
960 €/m²

Descripción

Aprofita aquesta oportunitat d'inversió a Vic! Tenim a la teva disposició dues places d'aparcament generoses i un petit espai d'emmagatzematge, tots ells en una ubicació privilegiada al Passeig de la Generalitat de Vic. Aquesta propietat és perfecta per a aquells que busquen comoditat, seguretat i una solució d'emmagatzematge.

Les dues places d'aparcament són excepcionalment àmplies, proporcionant espai suficient per a dos vehicles sense cap preocupació.

Aquesta ubicació al Passeig de la Generalitat et posa al centre de tot: botigues, restaurants, serveis i llocs d'interès estan a poca distància.

Les places estan situades sense cap altre vehicle al costat, garantint-te la màxima comoditat i accessibilitat.

Aquesta propietat no només millorarà la teva vida diària, sinó que també representa una inversió astuta. La demanda de places d'aparcament a Vic és constant, i pots considerar l'opció de llogar les places addicionals.

No deixis escapar aquesta oportunitat única de fer-te amb dues places d'aparcament espaioses i un traster al cor de Vic, al Passeig de la Generalitat. Contacta amb nosaltres avui mateix per a més detalls o per concertar una visita. Aquesta propietat ofereix un estil de vida convenient i opcions d'inversió brillants.

traducir

Trovimap ID: 516903-35935359
Ref. Agencia: PVICDE 9

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

-

Certificado energético

-

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

PINA ROSEAN, EDUARD

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones