Alquiler Piso en Mijas

Piso en alquiler en La Cala de Mijas

3 m²
4
1
833 €/m²

Descripción

Al Andalus Living ексклюзивно представляє цю прекрасну квартиру на першому поверсі з приватним басейном, садом і басейном, орієнтацією на південь і видом на море в Ла-Кала-де-Міхас Альта (Рів'єра-дель-Соль, Міхас-Коста, Малага).

Квартира розташована в нещодавно побудованій сучасній урбанізації, яка має басейн, тренажерний зал, сауну, критий басейн, бізнес-центр, гольф-симулятор та інші зручності.

У цьому будинку є 3 великі зовнішні спальні з вбудованими шафами та повністю обладнаними ванними кімнатами, а також є гостьовий туалет. Кухня відкрита до вітальні, повністю обладнана технікою Neff і має красивий острів, на якому розташована керамічна плита, а витяжка вбудована в стелю. Кухня сполучається з обідньою зоною, де стоїть великий стіл з 6 стільцями та з зоною вітальні, де стоїть великий Г-подібний диван, розкладний, електричний, новий телевізор (smart TV), необмежений Wi-Fi. . З вітальні ви виходите на велику терасу з гарними вуличними меблями та приватним басейном, а також приватний душ у саду. З приватного саду є прямий доступ до громадського басейну (пейсманний басейн), зони відпочинку та громадського бару. В підземному гаражі два приватних паркомісця. У громаді цілодобова охорона.
Не здається на тривалий період цілий рік, лише в зимовий період з жовтня по березень можна орендувати за цією ціною за місяць, решту року (літні місяці) здається як квартира для відпочинку і ціна становить за ніч. Також у зимові місяці, крім вартості оренди, орендарі повинні оплачувати витрати (вода, інтернет та електрика). У нас є більше одиниць в тому ж будинку для оренди (і для продажу)!

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зв’яжіться з нами напряму, ми розмовляємо більш ніж 10 мовами та щодня публікуємо подібні об’єкти в наших соціальних мережах. Слідкуйте за нами, щоб бути в курсі ринку нерухомості Аль-Андалус. Якщо ви не в Іспанії, ми можемо надіслати вам 360 ​​віртуальний тур або здійснити відеовізит. Índice de referencia de precios de alquiler: -

traducir

Trovimap ID: 516818-37074890
Ref. Agencia: AL2069

Características

Tipo

Planta

0

Año de construcción

2021

Certificado energético

-

Características interiores

  • Sistema de refrigeración:
    Aire Acondicionado

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si
  • Tipo de piscina:
    Piscina

Otros

Jardín

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones