Compra Unifamiliar Pareada en Calle Laguna Grande De Quero, 21, Los Urrútias, Cartagena

Unifamiliar adosada - Cartagena

100 m²
4
1
1.800 €/m²

Descripción

Encantadora casa a planta baixa en venda, ubicada en una àrea de baixa densitat poblacional, ideal per viure tot l'any o estiuejar.
La propietat compta amb 3 habitacions, 2 banys complets, una àmplia cuina independent amb rebost i un saló menjador lluminós que s'obre a un bonic porxo. El jardí, amb barbacoa, és perfecte per gaudir de moments inoblidables amb familiars i amics. La casa, que dóna a 2 carrers, ofereix aparcament dins la parcel·la, un traster i una terrassa superior amb magnífiques vistes al mar.

A més, la zona és a poca distància de la Platja del Mar Menor, una bella platja de sorra fosca amb excel·lents instal·lacions i balnearis. Les suaus pendents i càlides aigües la fan perfecta per a la pràctica de diversos esports aquàtics, i el seu llarg passeig és ideal per caminar durant tot l'any. A només quinze minuts de la vibrant ciutat de Cartagena, aquesta propietat ofereix el millor dels dos mons: tranquil·litat i proximitat a serveis i entreteniment.

No perdis l'oportunitat de gaudir d'aquest habitatge meravellós en un entorn inigualable! Truca'ns per concertar la teva cita.

traducir

Trovimap ID: 516813-35550701
Ref. Agencia: UR701

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1990

Certificado energético

-

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

SANCHEZ BARBA, MARIA JOSEFA

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones