Compra Unifamiliar Pareada en Calle Dels Avets, 13, Espinelves

Unifamiliar adosada - Espinelves

92 m²
4
1
2.880 €/m²

Descripción

Al bonic poble d'Espinelves, amb vistes a l'església i al massís del Montseny, trobem aquesta casa adossada i tranquil·la, construïda amb materials de qualitat, molt cuidada i llesta per entrar-hi a viure.

La casa consta de 146m2 construïts en dues plantes, amb un porxo i un petit jardí empedrat al davant, i amb balcons a dues aigües, que permeten l´entrada de molta llum al´interior.

A la planta baixa hi trobem una àmplia sala amb xemeneia, un lavabo, la cuina amb vitroceràmica, un safareig i el garatge a peu pla amb accés particular des de la part del darrere.

La planta superior, amb sostres alts de fusta, té quatre habitacions i dos lavabos complets. Tres habitacions tenen sortida a l'exterior.

Durant la construcció es van triar els materials de gamma més alta, així com les aixetes, calefacció, portes i finestres, acabats de fusta, armaris i acabats dels lavabos. Recentment s'han instal·lat termòstats per wifi i s'han substituït les baranes de fusta exterior.

Disposa de tots els serveis, xemeneia i calefacció de gas. Les portes i finestres són de fusta, present en altres elements de la casa com ara sostre o baranes, donant una sensació més càlida.

Possibilitat d'adquirir-la moblada.

A Espinelves, a 10 minuts de Vic, 40 de Girona i 1h de Barcelona.

traducir

Trovimap ID: 516085-36827420
Ref. Agencia: ESP1

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2007

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones