Compra Casa en Serinyà

Masia - Serinyà

550 m²
4
1
873 €/m²

Descripción

Casa de poble en un veïnat tranquil de Serinyà, sobre una parcel·la de 4.155m2 al costat del bosc. Aquesta "última casa del poble" combina la comoditat d'estar a prop del nucli i poder desplaçar-te a peu o amb bicicleta, amb la tranquil·litat d'estar allunyat del soroll i la possibilitat de poder endinsar-te al bosc adjacent.

La casa principal té 330m2 construïts en tres plantes, amb les quadres a planta baixa, una primera planta habitable amb cuina, saló i tres habitacions, i una planta superior diàfana. Té diferents espais annexos que permeten diferents possibilitats i un gran hangar de 90m2. Actualment està habitada, disposa de cèdula i tots els serveis.

El conjunt d'edificacions s'ubica al voltant d'una era central i està envoltat d'un jardí gran. Sobre el terreny es poden segregar dues parcel·les edificables daproximadament 800m2 cadascuna.

Diferents possibilitats de configuració, tant per combinar residència amb turisme rural, habitatges plurifamiliars compartint espai enjardinat, decidir mantenir un gran jardí o segregar i vendre les parcel·les per separat.

A Serinyà, a 10 minuts de Banyoles, 25 de Girona i Figueres, i 1h 15 de Barcelona.

traducir

Trovimap ID: 516085-35950108
Ref. Agencia: SYA1

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1960

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones