Compra Casa en Camino Planells, Sant Ferriol

Masia - Sant Ferriol

850 m²
4
1
282 €/m²

Descripción

Més a llarrural.cat i @llar_rural > Gran masia històrica, ubicada en un espai privilegiat a 15 minuts de Besalú, amb 700m2 construïts i una torre amb vistes panoràmiques de l’alta Garrotxa.

Aquesta masia es composa de dos volums, una masia principal de 550m2 aproximadament, on destaca la espectacular torre de planta quadrada, i una cabanya de 180m2. Es situa en una finca de 6,14ha, principalment de bosc, amb antigues terrasses a recuperar, i prop de la xarxa de camins de La Miana.

Originalment, la propietat data de l’any 1600. A principis del segle XX, la masia va ser residència d’estiu d’una família catalana dedicada a les arts, i va servir d’inspiració per a la creació d’obres literàries.

La finca està ben comunicada per una pista en bon estat. La seva ubicació li atorga vistes privilegiades i intimitat, i és apta per projectes d’habitatge plurifamiliar, turisme rural o espai de retirs.

La seva orientació permet instal·lar plaques solars per autosuficiència energètica. A l’entorn proper hi havia fonts que abastien la propietat i actualment s’haurien de recuperar.

En el terme municipal de Sant Ferriol, a 15 minuts de Besalú, 45 de Girona, 1h de la Costa Brava, i 1h 45 minuts de Barcelona.

traducir

Trovimap ID: 516085-35841754
Ref. Agencia: MIA1

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1868

Certificado energético

-

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones