Compra Casa De Campo en Calle Major, Rialp

Casa rural - Rialp

600 m²
4
1
800 €/m²

Descripción

Preciosa casa rural al nucli de Beraní, un petit poble pirinenc a 1.100m d'altitud, proper a Sort i al bonic Parc Nacional d'Aigüestortes, ia 10km de l'estació d'esquí de Port Ainé.

La casa té capacitat per allotjar 14 persones a les seves 6 habitacions decorades amb gust. D'aquestes, 5 són dobles i una de quàdruple, totes amb bany complet i dutxa. Durant la reforma es van utilitzar materials de qualitat, mobiliari i altres detalls elegits específicament per a cada espai, amb antiguitats i decoració selecta.

A la part superior hi ha un apartament autònom acollidor amb dues habitacions més, amb acabats de fusta que recorda un refugi d'hivern, i amb capacitat per a quatre persones.

Els espais comuns es distribueixen en una sala d´estar amb dos ambients, una cuina totalment equipada, un ampli menjador amb vistes a la muntanya, una sala de jocs infantils i un gran jardí de 3000m2 molt cuidat.

Disposa de calefacció i xemeneia tancada a la planta baixa. Una escala interior comunica les quatre plantes, tres amb accés directe des de l'exterior.

La casa va ser reformada l'any 2008, tenint cura dels detalls per convertir-la en un espai càlid i acollidor. Negoci en funcionament amb molt bones referències. Facturació amb beneficis. Inversió recuperable fàcilment. Llista per iniciar el projecte de vida i negoci.

traducir

Trovimap ID: 516085-35795362
Ref. Agencia: BER1

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2008

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones