Compra Casa en Camino De La Doma, Santa Pau

Masia - Santa Pau

220 m²
4
1
1.432 €/m²

Descripción

Finca rústica de 11,59ha ubicada al terme municipal de Santa Pau, al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, amb molta intimitat i tranquil·litat.

La propietat comprèn una masia de 245m2 distribuïts en dues plantes, en bon estat estructural i amb la teulada rehabilitada. Els interiors s'han de reformar, encara que a l'última reforma es van elevar els sostres per millorar l'habitabilitat interior. Disposa de dos annexos agrícoles de 100m2 i 155m2, un amb estructura de parets amples de pedra. A més, hi ha un antic paller de 86m2 en estat ruïnós.

Se situa en un terreny amb terrasses, amb una era principal amb vista a la vall dels Arcs. Es troba al final del camí, cosa que atorga intimitat a la finca, seguint una pista d'1,3km en bon estat des del nucli de Santa Pau. Està connectada a la xarxa elèctrica i disposa de font pròpia, canalitzada i transferida a diferents dipòsits.

La finca està tancada perimetralment amb tanca cinegètica, ja que actualment encara pasturen ovelles i cabres. Ideal per incorporar bestiar a la gestió del paisatge. El terreny es reparteix en 3,23 ha de pastures i 8,32 de boscos.

Possibilitat de transferir també l'activitat ramadera i el bestiar (70 caps de bestiar entre ovelles i cabres)

traducir

Trovimap ID: 516085-35375403
Ref. Agencia: SPAU3

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1985

Certificado energético

-

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones