Compra Unifamiliar en Calle Saturn, Vidreres

Chalet / Torre - Vidreres

190 m²
4
1
2.605 €/m²

Descripción

Benvinguts a aquesta espectacular casa de 190 metres quadrats situada a la prestigiosa urbanització La Goba, a Vidreres. Aquesta propietat es troba a només 15 minuts de les idíl·liques platges de Lloret de Mar, Tossa i Platja d'Aro, oferint la combinació perfecta de vida tranquil·la i accés a l'oci costaner.

La casa consta de cinc habitacions àmplies i lluminoses, perfectes per a una gran família o per a hostes. Amb tres banys complets, no tindràs que preocupar-te per la comoditat i la privacitat. La cuina office està dissenyada amb un sentit modern i funcional, que inclou un pràctic rebost.

A l'exterior, la propietat disposa d'una piscina privada on podràs gaudir del sol català. També hi ha un garatge per a la teva comoditat i seguretat del teu vehicle.

Els acabats d'aquesta casa són d'alta qualitat, amb detalls pensats per a l'excel·lència i el confort. A més, la casa està equipada amb aerotermia, un sistema d'aire condicionat eficient i respectuós amb el medi ambient que et proporcionarà la temperatura perfecta tot l'any.

Viu la vida que sempre has somiat a aquesta magnífica casa. Aprofita l'oportunitat de viure en una ubicació privilegiada, amb l'equilibri perfecte entre la tranquil·litat de la muntanya i l'excitació de la costa. No esperis més, aquesta casa està esperant ser el teu nou llar. Contacta'ns avui mateix per a més informació.

traducir

Trovimap ID: 514916-36127380
Ref. Agencia: AG3291390_003358-40

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2023

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Otros

Obra Nueva

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

CHECKINHOUSE SELVA, SCCL - RIVAS CASTIZO, RAUL

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones