Compra Unifamiliar Pareada en Calle Riu Fluvià, 18, Vidreres

Unifamiliar aislada - Vidreres

165 m²
4
1
1.788 €/m²

Descripción

En el cor de la privilegiada urbanització La Goba de Vidreres, a només quinze minuts de les idíl·liques platges de Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Platja d'Aro i Tossa de Mar, s'eleva una casa moderna que és una veritable obra mestra d'arquitectura i disseny. Aquesta casa, situada en una generosa parcel·la esquinera de 800 metres quadrats, destaca per la seva estructura elegant i les seves línees netes que captiven l'atenció des del primer moment.

La llar, amb una superfície de 175 metres quadrats, es defineix per la seva luminositat extraordinària i un espai obert que respira llibertat i confort. Al entrar, un ampli rebedor dóna pas a un saló diàfan amb grans finestrals que s'estenen de terra a sostre, permetent que la llum natural banyi l'espai i oferint vistes panoràmiques dels jardins ben cuidats que envolten la propietat.

L'interior de la casa està meticulosament dissenyat amb una estètica minimalista però acollidora. El saló, decorat amb tons suaus i mobles elegants, flueix naturalment cap a la zona de menjador, on una gran taula de disseny espera reunir família i amics en ocasions especials. Adjacent al menjador, la cuina de concepte obert està equipada amb electrodomèstics d'última generació i acabats d'alta qualitat, incloent una illa central que no només serveix com a espai de preparació, sinó també com a punt de trobada informal.

Les habitacions de la casa mantenen la filosofia de disseny amb claredat i funcionalitat. La suite principal és un refugi privat

traducir

Trovimap ID: 514916-36127379
Ref. Agencia: AG3291390_003358-39

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2023

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Otros

Obra Nueva

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

CHECKINHOUSE SELVA, SCCL - RIVAS CASTIZO, RAUL

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones