Compra Unifamiliar en Urbanización Llac Del Cigne, Caldes De Malavella

Chalet / Torre - Caldes de Malavella

190 m²
4
1
2.026 €/m²

Descripción

Encantadora Casa d'Alta Qualitat en la Urbanització Llac del Cigne, Caldes de Malavella

Descobreix la teva nova llar en aquesta meravellosa casa situada en la prestigiosa urbanització Llac del Cigne a Caldes de Malavella. Amb 190 metres quadrats d'espai habitable, aquesta propietat ofereix una vida de luxe i comoditat.

La casa compta amb cinc habitacions espaioses i tres banys complets, ideals per a una família gran o per a aquells que gaudeixen de tenir espai per a allotjar als seus sers estimats. La cuina tipus office és perfecta per al xef casolà, amb molt d'espai per a preparar els teus plats favorits. A més, hi ha un útil rebost per a totes les teves necessitats d'emmagatzematge.

L'exterior de la casa és tan impressionant com l'interior. Compta amb una piscina privada, perfecta per als calorosos dies d'estiu, i un garatge, assegurant que sempre tinguis un lloc per a aparcar el teu vehicle.

Els acabats d'alta qualitat en tota la casa asseguren un toc d'elegància i durabilitat, i el sistema de aerotermia garanteix una llar eficient en energia i còmode durant tot l'any.

Però la ubicació és realment el que estableix a aquesta propietat a part. La urbanització Llac del Cigne es troba a només 25 minuts de les belles platges de Lloret de Mar, Tossa i Platja d'Cèrcol, oferint-te l'equilibri perfecte entre la vida urbana i l'escapada costanera. A més, per als entusiastes del golf, t'alegrarà saber que el prestigiós camp de golf de Caldes està a només 10 minuts de distància.

traducir

Trovimap ID: 514916-35973213
Ref. Agencia: AG3291390_003337-07

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2023

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Otros

Obra Nueva

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

CHECKINHOUSE SELVA, SCCL - RIVAS CASTIZO, RAUL

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones