Compra Unifamiliar Pareada en Calle De Santa Magdalena, Centre, Sant Feliu De Guixols

Unifamiliar adosada - Sant Feliu de Guixols

120 m²
4
1
2.250 €/m²

Descripción

Una casa de poble a pocs metres del centre i de la platja. Encara conserva alguns dels elements arquitectònics originals com el celler, els sostres alts, terres hidràulics en part de les habitacions… necessita actualitzacions i alguna reforma de manteniment, especialment en part de la teulada, bany, pintura i reforç en un dels balcons que donen al pati. D'altra banda, es tracta d'una casa amb molt d'encant, per entrar-hi a viure i gaudir-ne tot l'any.
Consta d’entrada directa al garatge. En aquesta planta principal hi trobem el saló menjador i cuina en un sol ambient, amb xemeneia i sortida a una terrassa amb porxo molt agradable. S'ha descobert part de la paret original de maons de tova i el sostre és de fusta, reforçat amb bigues de ferro, totalment reformat. En aquesta planta també disposem de bany de cortesia. Pujant les escales, trobem la zona de nit, composta per un ampli distribuïdor que es podria convertir en despatx, 3 habitacions (una d'elles amb vestidor) i dues amb terres hidràulics, bany complet amb plat de dutxa (antigament, la cuina). Totes les habitacions són exteriors.
Baixant a la planta soterrani, hi trobem la zona de celler, la part més humida i fresqueta a l'estiu, composta de dues àmplies estances i sortida al pati interior.

traducir

Trovimap ID: 513728-36326242
Ref. Agencia: 31010

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

-

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

COCO . Serveis Immobiliaris Professionals

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones