Compra Unifamiliar Pareada en Calle Del Sol, Barri Antic, Viladecans

Unifamiliar adosada - Viladecans

145 m²
4
1
3.228 €/m²

Descripción

Bonica i molt assolellada casa adossada situada al centre de Viladecans, amb un encantador pati a la planta baixa, terrassa i pàrquing. Amb orientació Sud-Nord el que la fa especialment agradable per la lluminositat i ambients assolellats. Construïda en planta baixa + 1, més sotacoberta i soterrani amb una façana de maó vist.
Entrant a la Planta Baixa, passant pel rebedor, trobem el gran saló menjador de 23m2 amb sortida al pati de 50m2 on passar unes agradables tardes d´estiu, la cuina-office de 12m2 completament equipada, lavabo, la porta d´accés al soterrani i pàrquing i les àmplies escales que ens porten a les plantes superiors.
A la Primera Planta se situen les 4 habitacions, 2 dobles i 2 senzilles, unes amb vistes al carrer i sol de matí i altres al pati i sol per tardes. I el bany amb plat de dutxa.
A la planta sotacoberta hi ha la zona de safareig, unes grans golfes de 16m2 i l'accés a la terrassa de 23m2 que rep sol tot el dia.
A la planta soterrani hi ha un rebost, i una zona que actualment s'utilitza com a zona d'oci, que pots adaptar als teus gustos i necessitats; i la porta daccés al pàrquing comunitari amb un espai prou ampli per aparcar un cotxe mitjà i moto o bé un cotxe gran.
Tota la casa està equipada amb terres de tarima de fusta i ceràmics; armaris; portes de fusta massissa; finestres dobles climalit amb persianes motoritzades i mosquiteres; calefacció per radiadors de gas...

traducir

Trovimap ID: 510906-36302247
Ref. Agencia: BRE128

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1989

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

PAULA AHARONIAN | BARCELONA REAL ESTATE

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones