Compra Piso en Calle D'Avinyó, Ciutat Vella / Barri Gòtic, Barcelona

Piso - Barcelona

110 m²
4
1
2.591 €/m²

Descripción

NOMÉS INVERSORS! NUDA PROPIETAT EN VENDA per menys del 47% del Valor de Venda de Mercat (525.000 €), amb un increïble potencial en venda en un dels més icònics carrers del Barri Gòtic de Barcelona. Un espai amb característiques típiques d'un principal barceloní, com l'alçada dels sostres amb bigues de fusta, terres originals, obertures de fusta i una gran varietat de detalls.

És una propietat que admet noves distribucions, amb un gran potencial tant com a habitatge, espai de treball creatiu o una combinació de totes dues. Se situa a la planta principal d´un Edifici Catalogat amb ascensor, típic de l´època amb una entrada majestuosa i àmplies escales senyorials.

Es tracta d´un pis de 110M2 construïts + un altell de 12m2 que s´ha construït gràcies a l´alçada de 4m dels sostres que ha permès ubicar-hi una segona zona de descans. A més, compta amb una habitació doble i un bany complet, saló amb cuina americana i un gran espai diàfan que actualment s'utilitza com a estudi i taller d'art amb balcons al carrer, que antigament estava compost per 3 habitacions les quals es podrien recuperar de manera senzilla.

Es permeten usos no residencials, com ara estudi de fotografia, taller d'art, oficines i altres, consulta'ns i resolem els teus dubtes!

traducir

Trovimap ID: 510906-36302246
Ref. Agencia: BRE127

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1880

Certificado energético

-

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

PAULA AHARONIAN | BARCELONA REAL ESTATE

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones