Compra Dúplex en Calle De Gomis, Gràcia / Vallcarca, Barcelona

Dúplex - Barcelona

92 m²
4
1
6.065 €/m²

Descripción

Nova promoció al districte de Gràcia formada per 12 habitatges de 2 i 3 dormitoris, als peus de Collserola. El barri de Vallcarca i els Penitents és una zona tranquil·la, envoltada d´innombrables jardins i zones verdes ideals per desconnectar. Molt a prop del viaducte de Vallcarca i del Park Güell, un dels principals emblemes del modernisme català, on hi conviuen la singularitat arquitectònica d'Antoni Gaudí amb una diversitat de espècies i un ecosistema propi i inigualable.

Compte amb excel·lents accessos des de la Ronda de Dalt de Barcelona ia través de diferents connexions en transport públic. Al barri hi ha nombroses escoles públiques i privades, supermercats i diversos centres d'atenció primària, així com diferents entitats culturals i socials que lluiten per augmentar la cohesió social i conservar-ne l'essència de poble. Gaudeix de tots els avantatges de viure envoltats de natura i zones verdes sense renunciar a les comoditats que t'ofereix un barri connectat a les teves necessitats!

El projecte compta amb pàrquing, trasters i preinstal·lació de càrrega per a vehicles elèctrics. Interiors construïts amb les millors qualitats i presenta uns acabats de disseny que elevaran el confort i el benestar dels futurs propietaris a un nivell superior. Àmplies terrasses privades que ompliran de llum i color cada racó de la teva futura llar. Sistema de climatització i aigua calenta per aerotèrmia i terra radiant, i domòtica.

Tipologies des de 434.000€

traducir

Trovimap ID: 510906-35270039
Ref. Agencia: BRE115

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2023

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Otros

Obra Nueva

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

PAULA AHARONIAN | BARCELONA REAL ESTATE

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones