Compra Casa en Carrer Camasec (canada Park), 1, Vallgorguina

CASA VALLGORGUINA DE 20 M2 AMB CALEFACCIÓ I PISCINA

160 m²
4
1
1.594 €/m²

Descripción

Casa a 4 vents de 260m2 amb 2 plantes d´habitatge principal i 2 plantes més addicionals amb estances independents i parcel·la de 770m2.


DISTRIBUCIÓ:
Des del nivell carrer accedim a la planta principal de 60 m2 que diposa d´un ampli menjador amb llar de foc i sortida a terrassa davantera de 25m2 amb precioses vistes a la muntanya. En aquesta mateixa planta trobem la cuina de 9m2, un pràctic rebost i un bany.

Per una escala de fusta s'accedeix a la planta superior on trobem 4 habitacions, 3 d´elles són dobles amb armaris. La 4 habitació és tipus vestidor. En aquesta planta hi trobem un bany complet amb banyera.

Per una escala i amb porta independent, accedim a una sala polivalent- sala de jocs de 55m2 amb un gran lavabo de 10m2 i una habitació de 33m2.

A la zona del jardí trobem un altre espai-magatzem de 46m2, amb una pràctica bodega de 11m2 i un lavabo.

L´habitatge també disposa d´un espai amb un dipòsit d´aigua de 21m3 (21.000 litres) i un pràctic traster i magatzem.

La casa disposa de calefacció a gasoil amb radiadors en totes les plantes i finestres de fusta amb doble vidre i mosquiteres a l´habitatge principal.

EXTERIORS:
El jardí té 770m2, té una terrassa a la part davantera de la casa de 112m2, hi trobem també una barbacoa amb llenyer. La piscina de 8x4 amb una coberta per a l´hivern i una terrassa al voltant de la piscina de 150m2. El garatge és molt ampli de 29m2, té la caldera de gasoil i un descalcificador.

UBICACIÓ:
La població de Vallgorguina es troba a un entorn privilegiat de natura entre el Parc del Montnegre i el Corredor. Es tracta d´una zona molt tranquil. la però ben comunicada. Es troba a 5 minuts de l´autopista AP7, a mig camí entre Barcelona i Girona. A 6 km de Sant Celoni que disposa d´estació de tren i Hospital de referència. A 8km d´Arenys de Mar, autopista C32 i de la platja.

La urbanització de Canadà Park té connexió amb autobús amb Sant Celoni. El poble de Vallgorguina disposa d’escola bressol i escola pública fins a primària així com un CAP en el mateix municipi i comerços de proximitat (supermercat, farmàcia, forn de pà, botiga de queviures. estanc, cafeteries).

Si ho necessites, t’assessorem en el procés d’obtenció de la teva hipoteca. Tenim un agent comercial de Nationale Nederlanden a la teva disposició per ajudar-te en la teva hipoteca d'ING.

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem.

traducir

Trovimap ID: 507987-33736200
Ref. Agencia: VallFN10

Características

Tipo

Planta

Planta baja

Año de construcción

-

Certificado energético

Características interiores

  • Calefacción:
    Desconocido

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si
  • Tipo de piscina:
    Piscina

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

SERGI VILAR GESTIÓ IMMOBILIÀRIA

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones