Compra Otro en Calle Joan Maragall, Planoles

Suelo urbano - Planoles

45 m²
4
1
822 €/m²

Descripción

Solars per habitatges unifamiliars entre mitgeres a partir de 37.000 euros.

Et donem la possibilitat de convertir un solar en quatre cases unifamiliars, ideal per habitatge habitual, segona residència o com a inversió immobiliària amb un pressupost atractiu a partir de 37.000 euros per parcel·la.
Un solar dins el nucli urbà de Planoles, un poble tranquil i amb encant situat a la Vall de Ribes, envoltat de muntanyes amb paisatges naturals impressionants i que gaudeix de la seva ubicació estratègica, ja que es troba a una hora i mitja en cotxe sense peatges de Barcelona i rodalies i a mitja hora de les pistes d'esquí, oferint un accés fàcil a l'esport hivernal i activitats de muntanya. La zona és de gran demanda per a segones residències, oferint un fort potencial de lloguer turístic.
Descripció i regulació urbanística:
Superfície total del solar: 180 m2. Admet la construcció fins a 4 habitatges unifamiliars, mínim 45 m2 per parcel·la.
Amb l'opció de diferents parcel·lacions, tens la flexibilitat de dissenyar i construir habitatges únics i acollidors, adaptats als teus gustos i necessitats.
Façana total de 20 metres per 9 metres de profunditat edificable. L'alçària reguladora permet una construcció de planta baixa més dos pisos (PB+2), amb una alçada màxima de 9 metres. Això brinda l'oportunitat de dissenyar cases de diversos nivells amb vistes panoràmiques i crear un espai que capturi l'essència de la natura.

traducir

Trovimap ID: 507033-35332527
Ref. Agencia: CV58

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

-

Certificado energético

-

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones