Compra Unifamiliar Pareada en Calle Maria Gay, 5, Llagostera

Unifamiliar adosada - Llagostera

109 m²
4
1
3.257 €/m²

Descripción

Descobreix la teva nova llar a Llagostera en una casa amb acabats excepcionals en una zona tranquil·la, a prop del centre.
Aquesta casa de 242m2 construïts ens ofereix tres nivells distribuïts en una planta soterrani per garatge de fins a 4 vehicles i amb espais addicionals per emmagatzematge o ús de despatx; una planta baixa amb cuina i sala d’estar menjador comunicats entre ells i amb bonica i pràctica llar de foc , així com servei de cortesia i 1 habitació ; una planta superior amb 3 habitacions dobles, una d’elles suite amb bany, vestidor i terrassa exterior.
Ideal per a famílies, aquesta propietat ofereix tots els espais necessaris a l’interior i a l’exterior on en el seu espaiós jardí es podria arribar a projectar una piscina.
El garatge, donada la seva amplitud i bona entrada per vehicles industrials, pot ser perfectament utilitzat per una activitat professional o senzillament per portar-hi a terme el manteniment de cotxes, motos o bicicletes sense privar de l’espai necessari per aparcar els vehicles de la família.
Demana’ns informació sense compromís i opta a experimentar el confort i la versatilitat d'aquesta pràctica i bonica propietat.

traducir

Trovimap ID: 505664-36765363
Ref. Agencia: VC-023-037

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2008

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

serVim - Servitavi Girona

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones