Compra Piso en Plaza Catalunya, 5, Llagostera

Piso - Llagostera

450 m²
4
1
1.256 €/m²

Descripción

Presentem Can Domènech, conegut també com l’Agrícola, un edifici modernista del principi del segle XX que fusiona història i elegància a cada racó. Es tracta d’una edificació ferma de planta rectangular i situat en cantonada, amb façana principal oberta a la plaça Catalunya i acabada amb una torre a l’eix central.
Rehabilitat tot l’exterior recentment, així com estructura, forjats i coberta, Can Domènech us ofereix la possibilitat de crear el vostre habitatge perfecte i viure en un espaiós pis al centre de la població disposant d’un espai privatiu tant interior com exterior ben generós i amb tos els serveis a la vora. Amb una planta primera amb una superfície construïda de 230m2 més 97 m2 de terrassa i una planta segona de 150m2 construïts més 46m2 de terrassa, essent ambdues finques registrals i cadastrals independents, a més de la coberta transitable d’ús comunitari d’uns 80m2,
Can Domènech ofereix al comprador on cada unitat compta amb 2 habitacions i 2 banys, a més d'una magnífica terrassa exterior per gaudir de l'aire fresc i les vistes de l'entorn.
Aquest edifici emblemàtic us ofereix l'oportunitat d'experimentar l'exclusivitat d'un habitatge històric, mentre gaudiu dels acabats i les comoditats d'una residència moderna. Us pot oferir des de sostres alts i detalls arquitectònics únics fins als més moderns serveis i comoditats, segons decidiu vosaltres mateixos.

traducir

Trovimap ID: 505664-36759939
Ref. Agencia: VP-024-007 tot

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

-

Certificado energético

-

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

serVim - Servitavi Girona

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones