Compra Unifamiliar Pareada en Vilobi D Onyar

Unifamiliar aislada - Vilobi d Onyar

220 m²
4
1
2.568 €/m²

Descripción

Aquesta moderna casa unifamiliar aïllada, amb disseny atractiu i en molt bona ubicació a cavall del poble i la ciutat, compta amb un amplia zona de dia que inclou un molt bon espaï de sala d’estar i menjador oberts a la llum natural per tot arreu. La cuina moderna, actual i amb una gran illa que comunica perfectament cap a la zona de menjador i la zona exterior de barbacoa i pèrgola que ens proporciona un espectacular espai extra per gaudir en família i amics.
A la mateixa planta baixa trobarem 3 habitacions, 1 bany complets i un lavabo, així com l’espai de rebost i garatge per 2 cotxes i zona d’emmagatzematge.
La cirereta del pastís és l’increïble altell on s’ubica una gran suite oberta al poble i a les vistes , amb un ampli vestidor i bany complet.
A la façana principal de l’habitatge tenim espai per diversos vehicles, si calgués, , sota una elegant porxada que li dona caràcter i personalitat a la construcció.
A més, al voltant de la casa, en el seu ampli espai exterior se’ns convida a crear moments inoblidables a l'aire lliure. Amb una excel·lent connexió a Girona, gaudiràs de la tranquil·litat del poble sense renunciar a la comoditat amb boniques vistes a l’entorn.
Benvingut a la teva nova llar en un entorn serè i ben comunicat!

traducir

Trovimap ID: 505664-36604567
Ref. Agencia: VC-023-031

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2008

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

serVim - Servitavi Girona

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones