Compra Piso en Calle Joaquim Vayreda, 63, La Devesa, Girona

Piso - Girona

101 m²
4
1
3.366 €/m²

Descripción

T’imagines viure en un pis completament exterior, ampli, lluminós, funcional, ubicat prop del centre de Girona...i, a demés, amb una sensació d’intimitat excepcional? Segueix llegint...

Aquest pis destaca per moltes coses: es tracta d’una 11a planta (cantoner) que ofereix unes vistes panoràmiques de la Devesa de Girona, a prop de tots els serveis i – al mateix temps – envoltat de la tranquil·litat d’una zona essencialment residencial. Només cal posar-hi un peu per comprovar que la lluminositat d’aquesta finca predomina en totes les seves estances: 4 habitacions (3 d’elles dobles amb armaris encastats, i la 4a individual), un generós menjador sala d’estar, dos banys complerts, una espaiosa cuina independent i una zona de rentador. Abunda, en tot moment, la sensació d’espai i funcionalitat; acompanyada de múltiples possibilitats d’adaptar-la als gustos personals de cadascú amb molt poca intervenció.
Aquesta finca es troba reformada (comptant amb tancaments d’alumini, persianes elèctriques, aire condicionat, múltiples racons d’emmagatzematge) i pertany a una Comunitat que disposa de dos ascensors, una entrada impecable i d’altres avantatges que us convidem a descobrir durant la vostra visita.

Demana’ns més informació i no dubtis en concertar visita, és d’aquelles propietats que sorprenen en directe!

traducir

Trovimap ID: 505664-32767863
Ref. Agencia: VP-022-022

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1970

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

serVim - Servitavi Girona

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones