Compra Unifamiliar en Calella

Chalet / Torre - Calella

210 m²
4
1
3.095 €/m²

Descripción

CASA EN VENDA A CALELLA - VISTES AL MAR – Impressionant casa a 4 vents, de 283 m² repartida en 3 plantes i amb un terreny de gairebé 700 m². A la planta principal trobarem una àmplia cuina totalment equipada tipus office i amb molta llum natural, ¡ideal per a cuinetes! El saló menjador és espaiós, molt acollidor i té sortida a una gran terrassa. Des de la terrassa podràs contemplar unes impressionants vistes al mar o fantàstiques postes de sol. És molt àmplia i podràs posar una taula per gaudir menjant amb la família o amics. A la mateixa planta tenim una habitació doble i un bany. Pujant les escales, a la planta superior, trobem tres habitacions dobles (una suite amb bany complet) i també hi ha un altre bany complet per a la resta d'habitacions.
Podrem gaudir d'un fantàstic jardí pla al costat de la piscina. En aquesta zona tenim un espai per a la barbacoa en el qual tenim la taula en un porxo per gaudir-lo a l'aire lliure, juntament amb un bany complet i una cuina auxiliar dins d'una caseta auxiliar. Immillorable!
La casa té un garatge enorme per a almenys 3 cotxes que comunica amb la casa a través d'un ascensor, cosa que la fa molt pràctica. Disposa d' aire condicionat fred i calor, parquet, fusteria d' alumini, fil musical i acabats de qualitat.
La ubicació és immillorable, tens pau i tranquil·litat sempre que només estàs a 10 minuts caminant del nucli urbà i a prop de l'accés a l'autopista. A 30 minuts de Barcelona o Girona.
Sens dubte, el teu paradís privat.
La casa

traducir

Trovimap ID: 505239-36875556
Ref. Agencia: A1-468

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2006

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

ASESSORAMENT INTEGRAL WIN, SL

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones