Compra Casa en Plaça De Les Eres, Calaf

Casa En venta en Plaça De Les Eres, Calaf

222 m²
4
1
383 €/m²

Descripción

En un indret ben tranquil de Calaf, podràs trobar una gran casa, on gaudir de moltes estones amb tota familia. Casa amb moltes estances. un total de 9. que fins hi tot, podrien viure dues families. Mes de 5 habitacions o estances amb usos diversos. Una gran buhardilla que dona a una espectacular terrassa. Soterrani amb bodega
La casa, s´ha anat reformant, pero manté el caràcter de les cases de poble. Casa amb grans posibilitats. amb unes reformes no gaire importants. Disposa de tots els serveis, i CEE.

El municipi de Calaf té una extensió de 9.35 Km2 i un cens de població de 3.656 habitants; es troba situat al sector septentrional de la comarca de l'Anoia i és el centre de la subcomarca de l'Alta Segarra o Segarra Calafina.

L'altiplà calafí, situat a 680 m sobre el nivell del mar, es caracteritza per uns estius calorosos i uns hiverns freds, amb la presència de glaçades i gebrades que donen lloc a uns espectaculars paisatges.

El fet de trobar-se al bell mig de Catalunya fa de Calaf un lloc ideal, ben comunicat i amb tots els serveis i equipaments necessaris per a viure-hi tranquil·lament i còmodament.

traducir

Trovimap ID: 501077-33904286
Ref. Agencia: 64

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1840

Certificado energético

Características interiores

  • Calefacción:
    Desconocido

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones