Compra Casa en Carrer Del Remei, 13, Campllong

Casa modular claus en mà

160 m²
4
1
3.063 €/m²

Descripción

Projecte claus en mà d'una casa modular H-Kub, construcció amb preu tancat, totalment a mida segons necessitats i pressupostos. Cases eficients i amb termini d'entrega de 5 mesos.

Aprofiti l'oportunitat de viure en un entorn residencial i tranquil a només 10 minuts de Girona i a 20 minuts de platja d'aro. Parcel.la de 1220m2 al poble de Campllong. Orientació sud amb sol tot el dia. El preu de l'anunci inclou la parcel.la.

Es proposa un habitatge elegant amb una superfície total de 160m2 construïts, distribuits en 2 plantes. A la planta inferior trobem un rebedor lateral que dona pas a l'habitatge, trobem la sala d'estar-menjador molt àmplia i molt lluminosa gràcies als grans finestrals, disposats de forma estratègica per aprofitar al màxim la llum del sol. Trobem la cuina oberta al menjador, moderna i de qualitats molt altes amb línies modernes i atemporals.

La zona de nit, es distribueix amb diferents entrades a les 4 habitacions, de les quals 1 és habitació suite amb bany privat i amb espai per a un vestidor. Les altres habitacions estan pensades per tenir 2 habitacions individuals i 1 doble.

No dubti en trucar per a més informació dels nostres models base, i tots els opcionals que hi ha per a cada projecte. Faci realitat la llar dels seus somnis.

traducir

Trovimap ID: 500363-31453896
Ref. Agencia: PR-160 2PA

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

-

Certificado energético

Características interiores

  • Sistema de refrigeración:
    Aire Acondicionado
  • Calefacción:
    Desconocido
  • Electrodomesticos:

    Horno

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones