Compra Unifamiliar en Calle De L'Església, Sant Salvador De Guardiola

Chalet / Torre - Sant Salvador de Guardiola

385 m²
4
1
1.247 €/m²

Descripción

VIU LA TEVA PRÒPIA HISTÒRIA INIGUALABLE
Desperta cada dia en un racó on la tranquil·litat i el confort es fusionen. Aquesta magnífica casa a 4 vents de 419 m², situada en una parcel·la de 1.454 m², t'ofereix això i més.

Des del moment en què arribes tot et sorprèn, el garatge de 70 m² et dona la benvinguda. Un servei de cortesia, una sala de màquines i un rebost faciliten el teu dia a dia. I per a aquests moments de relax, un porxo d'enorme et convida a gaudir a l'aire lliure. VISTES IMPRESSIONANTS

Pujant a la primera planta, un habitatge lluminós de 168 m² et rep. Aquí, totes les habitacions són exteriors, permetent que la llum natural inundi cada espai. Les 4 habitacions, dos dobles, ofereixen amplitud i confort. El saló menjador, amb vista impressionants, és el lloc perfecte per a compartir moments inoblidables. La cuina office, amb la seva acollidora xemeneia, és ideal per a reunions familiars. Un bany complet i una pràctica habitació per a rentar completen aquesta planta.

La segona planta, amb 168 m² de golfes, ofereix un llenç en blanc perquè donis curs a la teva imaginació.

El jardí compta amb una zona de barbacoa i una glorieta amb taula i bancs de pedra. A més, el reg automàtic i el dipòsit d'aigua pluvial faciliten el manteniment. Un magatzem i un celler completen aquesta zona.

Amb tancaments de fusta amb doble vidre, calefacció, aire condicionat, i sòls de terratzo, aquesta casa està llesta per a convertir-se en la teva nova llar. Truca JA.

traducir

Trovimap ID: 497105-37113873
Ref. Agencia: CSANDE 158

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

-

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones