Compra Unifamiliar en Calle Farigola, Casots, Els

Chalet / Torre - Casots, Els

190 m²
4
1
1.553 €/m²

Descripción

Entra en un SOMNI. EL TEU REFUGI ENTRE VINYES. Xalet en La Guàrdia.

Descobreix el teu refugi ideal en Sant Pau d’Ordal! Aquest encantador xalet en l'idíl·lic barri de La Guàrdia t'espera amb els braços oberts. Converteix els teus somnis en realitat amb aquesta residència que ofereix el millor de la vida rural catalana, a només 33 km de la vibrant Barcelona.

Entorn Natural i Vistes Excepcionals: Gaudeix de la serenitat i la bellesa de la naturalesa amb vista panoràmiques al Penedès i les seves exuberants vinyes.

Espais Interiors Encantadors: Deixa't captivar per l'ambient rústic i acollidor del saló amb bigues de fusta, l'àmplia cuina amb foc a terra, perfecta per a reunions familiars i sopars acollidors, el pati annex de 117m2.

Dormitoris Espaiosos i Funcionals: Amb quatre habitacions dobles i un vestidor, aquesta casa ofereix espai més que suficient per a tota la família i els convidats, totes les estades són exteriors.

Detalls Encantadors: Des del pou al pati central, els dos focs a terra, els múltiples trasters, fins al garatge, cada detall d'aquesta propietat ha estat acuradament dissenyat per a oferir comoditat i funcionalitat.

Truca`ns ara per a una Visita Exclusiva: No perdis l'oportunitat de viure en aquest paradís català. Truca`ns ara per a concertar una visita i descobreix la teva nova llar en Sant Pau d’Ordal! No deixis escapar aquesta oportunitat única de viure en harmonia amb la naturalesa i gaudir de la vida en aquesta bella regió de Catalunya!

traducir

Trovimap ID: 497105-36991396
Ref. Agencia: CCASFAR156

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1981

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones