Compra Unifamiliar Pareada en Calle De Joaquim Vilar, 1, Sant Boi De Lluçanès

Unifamiliar aislada - Sant Boi de Lluçanès

275 m²
4
1
527 €/m²

Descripción

Oportunitat única en Sant Boi de Lluçanes! Aquesta casa unifamiliar aïllada de 300 m² ofereix un llenç en blanc per a inversors o per a aquells que busquen dissenyar la seva pròpia llar. L'estructura sòlida permet reformes, fins i tot la possibilitat d'elevar-la a una tercera planta o realitzar una promoció de fins a 6 pisos.

En dues plantes, la planta baixa, actualment local, magatzem i taller que pot transformar-se en estacionament. La planta superior, amb 7 estades exteriors i finestres als 4 vents, és un llenç en blanc per a dissenyar al teu gust. L'estructura està en perfecte estat, brindant flexibilitat per a distribuir i personalitzar cada espai.

El pati de 169 m² ofereix infinites possibilitats: jardins, parc o fins i tot espai per a un altre habitatge. Situada en Sant Boi de Lluçanes, gaudeixes de la tranquil·litat, vistes i naturalesa, mantenint la proximitat a les comoditats urbanes.

No perdis l'oportunitat de convertir aquesta propietat en el teu somni fet realitat! Contacta'ns per a més detalls i visita.

traducir

Trovimap ID: 497105-36635724
Ref. Agencia: USANDE 146

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1980

Certificado energético

-

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones