Compra Unifamiliar Pareada en Calle Pirineu, Súria

Unifamiliar adosada - Súria

170 m²
4
1
1.133 €/m²

Descripción

Benvingut a la llar dels teus somnis en Suria!
Aquesta encantadora casa de dues plantes independents t'ofereix 198 m² de pura comoditat en una parcel·la total de 310 m². A pocs minuts de Manresa, gaudeix de la tranquil·litat de la zona, pròxima al centre del poble.
Amb 7 habitacions, totes exteriors, i dos banys, aquesta residència és ideal per a famílies nombroses o aquells que busquen espai. La cuina reformada i l'ampli saló exterior amb foc a terra i aire condicionat són perfectes per al dia a dia.

Imagina relaxar-te en l'àmplia terrassa de la planta superior amb vista panoràmiques, o conrear els teus propis productes en els tres bancals d'hort i l'acollidor pati. El garatge privat per a dos cotxes agrega una comoditat inigualable.

La distribució permet accedir a l'habitatge superior per dues entrades diferents, oferint la possibilitat de crear dos habitatges separats. La casa està en perfectes condicions, amb calefacció de gasoil, dipòsit i caldera en estat impecable. Per al lloguer han de demostrar solvència amb més de 2500 euros d'ingressos de la unitat familiar, contracte fix, antiguitat i referències. Tres mesos de fiança.

No perdis l'oportunitat de cridar a aquest lloc la teva llar! Contacta'ns per a una visita i descobreix l'encant únic d'aquesta propietat.

traducir

Trovimap ID: 497105-36498426
Ref. Agencia: USURPIR143

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1965

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones