Compra Dúplex en Calle Del Pou, 4, Castellar De N Hug

Dúplex - Castellar de N Hug

65 m²
4
1
1.842 €/m²

Descripción

Aprofita el teu Pis a la Muntanya. TAMBÉ LLOGUER AMB OPCIÓ A COMPRA.

Si us agrada la muntanya, us portem un Dúplex que us encantarà. A només uns quants quilòmetres de la Molina, de les Fonts del Llobregat, del Jardí Artigas, entre d'altres.

Es tracta d´un Dúplex que es troba a Castellar de N`hug i que és una oportunitat única perquè es tracta d´Obra nova, sense estrenar i amb acabats fantàstics. El que et presentem aquí disposa de planta baixa de 40 m2 amb un bany amb plat de dutxa, una habitació principal, saló-menjador, cuina americana moblada i planta superior de 34 m2 amb terra de parquet, finestres velux i vistes impressionants. La planta superior és superespaiosa. Orientació sud.

Moblat i llest perquè comencis a gaudir-lo, tant per a ús privat com per a inversió. Rendibilitat súper alta.

El confort està garantit ja que les portes són de fusta massissa, finestres de pvc amb doble vidre de 11mm, terres de gres i parquet, a més de disposar d'ascensor. És la possibilitat de poder tenir el teu Pis a la Muntanya NOU i per molt poc.

Amb totes les comoditats i pel que vulguis, per teletreballar, per a segona residència, per a inversió com a lloguer de temporada, etc. Està a un preu molt, molt, molt, bé, així que aprofita ara, també podem fer LLOGUER de dos anys amb OPCIÓ a COMPRA, mira el tour virtual i truca'ns per donar-te tots els detalls.

traducir

Trovimap ID: 497105-34175429
Ref. Agencia: DCASDEL95

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2008

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones