Compra Otro en Calle De La Llebre, Pont De Vilomara I Rocafort, El

Suelo urbano - Pont de Vilomara i Rocafort, El

800 m²
4
1
69 €/m²

Descripción

Terreny Fantàstic de 800 m2 al Pont de Vilomara i Rocafort. Tancat pels dos costats, a nivell de carrer i amb un grau d'urbanització alt, és el que estàs esperant per edificar-te casa teva pròpia o per fer realitat tots aquells projectes que tenies aparcats. A un preu excepcional de només 55000€. Amb vista a la serra del Cadí i amb una superfície edificable de 300 m2.

El Pont de Vilomara i Rocafort està situat a la província de Barcelona, ??a la comarca del Bages (al bell mig de Catalunya) i només a 5 quilòmetres de la capital comarcal, Manresa.

El municipi està format per la unió de dos antics nuclis urbans: el de Rocafort de Bages i el Pont de Vilomara. El 1994 es va agregar al municipi el sector del Marquet Paraíso que fins llavors havia estat part del terme municipal de Mura.

El terme municipal es troba entre la riera de Mura, també anomenada de Nísperos, i el riu Llobregat. La riera de Mura delimita el terme amb els de Sant Vicenç de Castellet, Mura i Talamanca i el riu Llobregat el delimita amb Manresa.

traducir

Trovimap ID: 497105-30378635
Ref. Agencia: SPONDE 16

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

-

Certificado energético

-

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones