Compra Casa en Carrer Major, Crespià

Casa de pedra a Crespià

418 m²
4
1
596 €/m²

Descripción

*Aicat
Casa de pedra adossada de tres plantes situada al centre del poble de Crespià. Es tracta d’una finca adossada amb un petit pati a la part posterior.
La planta baixa consta de 150m2 distribuits en un ampli garatge amb capacitat per a tres cotxes, un despatx, un bany amb plat de dutxa, una sala de màquines, la sortida a la zona exterior posterior i l’accés a l’entrada principal de la casa.

La planta principial disposa de 134m2, destinats per una banda a la zona de dia amb una sala d’estar – menjador amb accés a una terrassa, a dia d’avui tancada i convertida en galeria i una cuina amb llar de foc i també accés directe a la citada galeria. La zona de nit, està distribuida en dues habitacions dobles, dues sales polivalents, dos banys complerts i un rentador.

Finalment i continuant per l’escalera interior, la planta superior consta d’una sala diàfana totalment, sense reformar i també de 134m2. Possibilitat de fer-hi un altre habitatge independent o bé ampliar l’existent.

Finca a punt per entrar-hi a viure, disposa de tots els serveis, calefacció de gasoil, portal automàtic, al centre del poble i a pocs minuts de la ciutat de Figueres i de Banyoles.

No dubtis en demanar més informació al 686283574

traducir

Trovimap ID: 495318-31183174
Ref. Agencia: 10140

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1900

Certificado energético

Características interiores

  • Sistema de refrigeración:
    Aire Acondicionado
  • Calefacción:
    Desconocido
  • Electrodomesticos:

    Horno

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones